Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde si zřídit slušný e-mail?

Jsem tak trochu emailovy maniak se svymi 7 emaily (nejsou to registracni emaily, ale opravdove). :-)

Nejprve k problemu MS Outlook - tento klient na vsech podporovanych platformach myslim pouziva vlastni DNS a blokuje Centrum.cz, tudiz je zrejme, ze nelze pouzivat email na Centrumu a MS Outlook, musis se rozhodnout pro jedno nebo druhe.

Pouzivam Seznam, protoze ho mam nejdele a ten kontakt tam maji vsichni vice ci mene znami. Neni to spatny email, posledni dobou dokonce zlepsili rozpoznavani spamu, takze toho chodi podstatne mene nez driv.

Gmail povazuju za velmi dobry email a cast puvodni posty smeruju sem, nemel jsem nikdy zadny problem, takze urcite je to moznost, nakonec sam ho znas.

Outlook nebo-li drivejsi Windows Live byl po mnoha letech vyvoje konecne dopracovan do hodne dobre pouzitelneho stavu a prave sem se snazim presmerovavat druhou cast ze Seznamu, asi to jeste nejakou dobu potrva. V podstate bych ho zaradil na prvni misto v doporuceni, ale znas Microsoft, co platilo vcera, nemusi platit dneska a co plati dnes, nemusi platit zitra.

Centrum je take pouzitelny, ale posila sve obchodni nabidky, coz se neda zakazat a navic je tam ta nekompatibilita. Samotne webove rozhrani je jednoznacne druha liga za Seznamem a samozrejme Gmailem a Outlookem. Takze pouzitelne, ale predchozi jmenovane lepsi.

---

Vlastni domenu a hosting u Wedosu mam, ale email nepouzivam. :-) Je to paradoxni, ale na PC jsem zvykly na webmail a ten je jen zakladni, nemuze konkurovat tem jmenovanym freemailum, pouzivam klienta s IMAP jen na Androidu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny