Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem KasperskyAnti-Virus vs. Kaspersky Free Antivirus

Kaspersky Antivirus ma predplatitele a tak nemuze tenhle antivir zrusit nebo rict, ze i ten zadaco je stejny. Postupne si myslim, ze ale placenou verzi utlumi a bude se soustredit na Internet Security a Total Security (Total je relativne nova vec).

Free verze je spis reakci na zvysujici se podil uzivatelu s Windows Defender.

Sam mam dva OS:

Win7 - Microsoft Essential Security + PrivateFirewall 7

Win10 - Windows Defender + TinyWall Firewall

---

On totiz PrivateFirewall na Win10 nebezi. TinyWall ma pomerne jiny koncept, kdy u beznych personal firewallu bezi vsechno a zakazujes co nechces, tak u TinyWall nebezi nic a povolujes co chces. Je to teda trochu slozitejsi, ale zvykam si. Bohuzel TinyWall ma jednu dosud neopravenou chybu, ze se treninkovy rezim sam po chvili vypina, ale ikona se nezmeni. Uzivatel nabyde dojmu, ze je v treninkovem zaznamenavacim modu, ale je v beznem a nic krome whitelistu neprojde. To je hrozne matouci.

---

Jestli pouzivas novou verzi Comodo Firewall, tak te docela lituju, protoze ten smejd si dela co chce a navic ma dost problematickou odinstalaci. Ja driv pouzival jak Comodo Firewall, tak Comodo Internet Security a az do nove verze, myslim vysla nekdy koncem leta, to bylo super, ovsem to zhorseni bylo desive.

Takze jo, pokud neveris Microsoftimu reseni, tak Kaspersky Free Antivirus asi bude dobry napad. Otazka je jaky nasadit firewall (hlavne pokud mas Win10).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny