Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem KasperskyAnti-Virus vs. Kaspersky Free Antivirus

Presne jak pises, antivir z titulu sve funkce musi proniknout hluboko do systemu, hloubeji nez pripadny vir, aby ho ten neodstrelil. No a jakakoli zranitelnost antiviru je pak zranitelnosti navic oproti tem, kteri zadny antivir nemaji.
Navic Windows Defender tam v tech Win10 proste je a muzes ho maximalne vypnout.

Osobne pouzivam ten Defender a nemam problem, nejake detailni nastaveni nebo nejake pokrocile zasady to nema, proste si to nekde na pozadi vykonava nejakou svoji cinnost a nevotravuje, idealni pro uzivatele. Jednou za pul roku, podle toho jak to vyjde si pro jistotu necham preskenovat pocitac free aplikaci Kaspersky Security Scan (akorat pozor pri instalaci se tam Kaspersky snazi vnutit nejaky svy nesmysly, ale jde to jednoduse odmitnout).

Nicmene pokud se rozhodnes pro Kapsersky Free Antivirus, tak myslim, ze to nebude spatna volba, to uz si musis rozhodnout sam.

---

Napodobne s firewallama: Kerio pak z toho byl nejak Sunbelt, potom Sygate, potom Comodo, potom uz nevim proc Check Point ZoneAlarm (strasne), PC Tools Firewall Plus (vyborny ale skoncil), zpet na Comodo Firewall (bohuzel od leta nepouzitelny), potom jeste chvilku PrivateFirewall 7 (prestal fungovat na Win10 s Fall Creators updatem, nove verze uz nebudou) a ted ten TinyWall.

Ono uz toho moc neni. Bud placene nebo free verze osekana tak, ze je lepsi pouzivat klasickej Windows Firewall. Kdybys nahodou neco objevil, tak dej sem vedet. (dik)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny