Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MacOS vs Windows - oba OS - možnost propojení fcí a který vybrat na setup

Dobrý večer,

mám takový komplexní problém, který se týká rozdílů či možností propojení výše zmíněných OS, které se mi doma nacházejí. Z důvodu rozkolu mezi těmito platformami jsem nucen si vybrat jen jednu (jelikož nejsem z časových důvodů schopen mít data na obojím + rozdílné programy na obou mi to docela znemožňují) nebo se zde poradit, zda někdo používá obě platformy a jak.

Nyní bych můj problém rád rozebral. Jedná se o to, že mám pc s windows, který je taková střední třída (i7 4790k + gtx 1070 + ssd apod.) a macbook pro 13" touchbar (díky bootcampu na něm mám i Win) s iPhonem 7.

K samotnému problému. Jde mi o to, že jsem často na cestách, ať už pracovně nebo ve škole, a tak jsem si koupil kvůli kompatibilitě macbook pro, který využívám většinu času a mám na něm vše důležité + zbytek na cloudu.

1.) Hledal jsem různé způsoby na propojení obou OS, ale zjistil jsem, že je to skoro nemožné, ale i tak se ptám, zda někdo neměl stejný problém a vyřešil ho nějakým propojením obou systémů nebo se zbavil windows (bez MacOS si fungování na cestách a ve škole moc nedokáži představit).

2.) Pokud by se tedy nenašla žádná možnost na propojení OS, tak jsem se chtěl zeptat, zda je tady někdo, kdo na práci (jedná se o práci s grafikou, střih videí, ale i mathcad, autocad a další podobné programy - ty spouštím na macbooku přes bootcamp bez problémů) a celkově jako systém používá MacOS, případně, jak si sestavil domácí setup. Pokud byste mi mohli doporučit nějaké periferie, které by mohly usnadnit práci na ntb.

Doma mám z periferií mám:
monitor - https://www.alza.cz/27-zowie-by-benq-rl2755-d4395693.htm?o=1
redukce k macbooku
http://www.istyle.eu/cz/epico-usb-c-dokovaci-stanice-vesmirne-seda.html
http://www.istyle.eu/cz/adapter-thunderbolt-gigabitovy-ethernet.html

Děkuji za odpovědi.
S pozdravem Flagman. :-)

PS: Nejspíše by se mi hodil ještě další monitor, protože tento byl předtím určen na hry, na které není čas, a proto se mi na práci nezdá moc vhodný, takže bych ho nejspíše použil jako sekundární. Pokud byste měli nějaké rady na redukce nebo možnosti propojení těchto dvou OS, tak budu jen rád.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny