Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový samsung galaxy S7 se přes noc samovolně vybíjí cca o 20 %

Galaxy A3 vydrzi asi 2dni ked ho pouzivam zhruba jak ty alebo povedal by som ze menej, takze je to podla mna normalne. Data+wifi+BT+always on display. Debilny messenger urcite zere tiez ale kvoli messengerom mam smartphone takze to sa neda inac poriesit. Aplikacie skus po pouziti vypinat (lave dolne tlacitko a krizik) nenechavaj ich bezat. Hlavne messenfer. Ale netestoval som ci je v tom rozdiel.
Nemyslim si ze pri tak intenzivnom pouzivani nejaky iny mobil vydrzi viac (podla toho co pises ti ten display ide nejake 3h denne) Alebo skus vratit to komplet na vyrobny stav a ziadne nove app a nechaj to ci sa to vybije za noc stejne.

V nastaveniach mas moznost zapnut setriace mody, ovypina to tusim jadra CPU. Aspon u A3 to mam. Nepouzivam to 2dni vydrz mi staci. Resp. ak napr. zapnem wifi tethering tak to vydrzi len menej jak den, tak si over ci nemas zapnute napr. to (vola sa to po novom zdielanie pripojenia a nie tethering. To vypni.)
P.S. v nastaveniach je mozne si pozriet ze co zere baterku. Aspon nejak orientacene mozno tam nieco vycitas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny