Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový samsung galaxy S7 se přes noc samovolně vybíjí cca o 20 %

Ahoj, prosím o radu. Mám nový samsung galaxy S7, a když ho mám večer nabitý na 100%, vyndám ho hned z nabíječky, jdu spát a ráno cca za 6- 7 hodin je hodnota baterie cca o 20 % menší. Když mobil používám celý den, 2 hovory, přibližně 30 -40 zpráv na whatsapp, nebo messenger, cca 0,5 hodiny facebook a zhruba stejně internet, tak za třeba 16 hodin klesne baterie o 30 nebo 40%. Mám celodenně zapnuté data, odpoledne a v noci na wifi. Aplikace mám jen idnes, 2 počasí, mapy, facebook, whatsapp, messenger, čtečku pocketbook, jízdní řády a skener qr kódů. Paměťovou kartu mám novou asi 2 měsíce. Žádný taskkiller ani antivir nepoužívám, v mobilu mám vypnuté filmy google play, hudba play, chrome, s voice, samsung gear, samsung healt. Tohle stejné jsem měl ve všech mobilech před tím stejné. Poradíte mi prosím čím by to mohlo být? Automatické aktualizace mám zakázané všude. Je mi divné, že se to děje jen přes noc, ve dne drží i když je v provozu, i když je v klidu. Není tam ještě někde schované nějaké jiné nastavení, o kterém bych nevěděl? Systém mám 7.0. Nepomáhá ani restart, ani tovární nastavení. Moc děkuji M.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mne by spíš zajímalo, proč ho na noc vypínáš z nabíječky. Nevím jak jiní, ale já to dělám přesně nao…
jirka44 10.01.2018 11:48
jirka44
Ahoj, všem díky, vše postupně vyzkouším, jen nebudu zkoušet vypnout wifi nebo data na noc, nebo vypn…
Miloš007 10.01.2018 16:28
Miloš007
Pokud nevyzkoušíš ony možnosti,tak nic nezjistíš.Nebylo nikde řečeno,že to máš vypnout natrvalo. poslední
kozakl 10.01.2018 19:33
kozakl

Ahoj, všem díky, vše postupně vyzkouším, jen nebudu zkoušet vypnout wifi nebo data na noc, nebo vypnutí na noc. Pořebuji být na příjmu někdy i v noci. Napadlo mi, jestli tam není něco jako hledání aktualizací přes noc, sice jsem nic takovýho nenašel, ale nevím. Zatím děkuji M.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru