Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Předpokládám že máš OS Android. Co konkrétně stahuješ? Jakou verzi Androidu? Některé aplikace v někt…
George63 10.01.2018 08:52
George63
Jo kámo díky za rady. Jsem malinko chytřejší. Je to Android 5.1.1 Lenovo A2020 Vibe C. Pokud chci fo…
skunk 10.01.2018 23:54
skunk
Podívej se ještě v "Nastavení" Androidu na interní úložiště, jak máš zaplněnu interní paměť telefonu…
George63 11.01.2018 16:45
George63
Ok díky. poslední
skunk 12.01.2018 08:11
skunk

Předpokládám že máš OS Android. Co konkrétně stahuješ? Jakou verzi Androidu? Některé aplikace v některé verzi Androidu nejdou stáhnout na SD a ukládají se pouze do interní paměti mobilu. Pokud tuto máš zaplněnou, pak by Ti mohl mobil hlásit nedostatek místa. Zkus spustit v Androidu "aplikace" a probrat, které máš v IP a pokud to jde (u některých opět ne), přetáhni je na SD. Tím si uvolníš IP mobilu.
Jinak ještě, pokud by jsi ukládal na SD větší soubor, třeba video (více jak 4 GB) tak to karta, zformátovaná na FAT32 nevezme a rovněž hlásí nedostatek místa.
Doplňuji. omlouvám se, teprve teď jsem si přečet předchozí komunikaci. Ale v podstatě to na vše navazuje, i na rady předchozích.
Jo a ještě, dobrá rada byla - zkus to focení, to by mělo jít ukládat na SD ve všech verzích Androidu a potom třeba nějakým managerem i "prohrabat" tu SD.

Jo kámo díky za rady. Jsem malinko chytřejší. Je to Android 5.1.1 Lenovo A2020 Vibe C. Pokud chci fotit tak se dá v menu foťáku nastavit ukládání fotek buď do paměti telefonu nebo na sd kartu. Jinak v uložišti je výchozí nastavení uložiště - interní uložiště nebo externí sd karta. Když je nastavené uložiště na sd kartu tak třeba když chci stáhnout např. hru telefon hlásí nedostatek místa a nabízí odstranění některých aplikací, které potřebuju. Ještě se v tom pohrabu a ještě jednou dík.

Podívej se ještě v "Nastavení" Androidu na interní úložiště, jak máš zaplněnu interní paměť telefonu. Asi skoro plnou. Zřejmě jde o ten případ, že ta konkrétní hra nejde uložit na SD, ale pouze do interní paměti (úložiště). Jediná pomoc je odinstalovat některé aplikace z této IP (třeba právě u té nabídky). Pokud IP neuvolníš, tak do mobilu tu hru nestáhneš. Projdi ještě v "Nastavení" a "Aplikacích", jestli některé nejdou přesunout na SD kartu. Jiná pomoc, v případě této verze Androidu a dané kapacity IP mobilu, není. Jedině uvolnit IP paměť mobilu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru