Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Renderování videa

Takový poměr (zhruba 1:3 oproti reálnému času) jsem měl na starém počítači (dualcore něco přes 2GHz) s pinnacle. Pořídili jsme (nejen) proto nový (AMD Vishera 4GHz 8 core) a video není potřeba předem renderovat, protože to počítač obvykle zvládá v reálném čase se všemi efekty včetně obrazu v obraze. V reálném čase nezvládá akorát obrácení času, ale to jsem snad kromě nějakého hraní normálně nepoužil. Takže jsem renderování na pozadí vypnul jakožto zbytečné zdržování.
Vytížení procesoru při práci v programu není velké, většinou jedno nebo dvě jádra jedou chvílema na 100%, ostatní nedělaji nic. Při přehrávání (tj. de fakto renderování v reálném čase) potom jede celý procesor na 50%. Při exportu videa potom jede na 100% a export probíhá o něco rychleji, než je reálný čas.

Napadlo by mě, že disk nedodává data dost rychle, ale i ten nejpomalejší současný disk je o několik řádů rychlejší, než by mohlo být potřeba a nemělo by tak ani vadit, že renderování probíhá na tentýž disk na kterém jsou zdrojová videa.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny