Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet do notebooku v zahraničí

Ahoj,

právě jsme zarezervovali dovolenou v Itálii, bez internetu, a tak jsem šla hledat, jaké jsou možnosti. Vím, že bych potřebovala nějaký ten USB modem, ale co se týká internetu, tak O2, T-Mobile, Vodafone ho nabízí paušálně na kdo ví, jak dlouho :-o To neexistuje nějaká možnost, že by se data koupila, jako kredit do mobilu a ne paušálně, každý měsíc? Jedná se o 14 dní, tak přeci nepodepíšu smlouvu na 2 roky ::)

Díky, Katka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud to má být kvůli přehrávání pohádek dceři, tak bych koupil 32G flash disk, stáhnul na něj 30 po…
Prim 15.01.2018 15:27
Prim
No tak není to JEN na pohádky. Pokud bude hezky, tak těch pár pohádek jí pustim v tabletu, co má na…
dameca 15.01.2018 18:24
dameca
Doporucil bych si objednat hotel, kde na pokoji bude Wi-fi, zdaleka nejlevnejsi cesta k internetu v…
RX 15.01.2018 19:29
RX
Pozdě .... Tam kde jsme byli loni, je už plno, takže jsme vzali 3 domy vedle a tam wifi není, ale za… poslední
dameca 15.01.2018 19:48
dameca

No tak není to JEN na pohádky. Pokud bude hezky, tak těch pár pohádek jí pustim v tabletu, co má na cestu a internet nebude téměř potřeba. Ale pokud by mělo být, jako min. rok, kdy nám 8 dní z 10 pršelo, tak jsme ten noťas dost užili - ve smyslu večer pouštění filmů, hledání co by šlo, kde podniknout, jak se tam dostat apod. Filmy dopředu určitě stahovat nechci - nevim ani jaký. Takhle jsme něco našli na Kodi, a když se to nelíbilo, tak jsme našli něco jinýho + přes noťas posílám mailem fotky (mobil se mě neptá, jestli je chci zmenšit, tudíž mi nejde jich najednou poslat hodně) + bych ráda koukla na Ulici (no.... ukamenujte mě za to :-D).

Takže mě jen zajímala možnost, jak řešit, když na pokoji není wifi. Pokud bude hezky, budem převážně na pláži, pár pohádek při čekání na oběd, jí klidně pustim na tabletu, co stejně berem, kvůli ní - kvůli cestě, večer budem sedět na balkóně, na kouknutí na FB mi stačí mobil, ale přesto bych tam na noťasu zkoukla seriál a poslala mailem fotky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru