Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezpečně odebrat

Dobrý den, mám na PC instalován OS WIN 10 Home a v minulosti, když jsem z PC odebíral USB flash,tak jsem kliknul na ikonu odebrat, počkal až se objeví po straně hláška,že mohu bezpečně odebrat a USB jsem vyjmul. Aniž jsem něco s PC prováděl, najednou bublina "bezpečně odebrat" nevyjíždí.
Prosím, poradí někdo starému penzistovi - laikovi na PC co s tím udělat?
Předem děkuji za vaše rady t.zv."po lopatě", protože jsem pouze uživatelem PC.
DĚKUJI !!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toto se mi v sedmičkách ztratilo už před léty. Mám možnost bezpečně odebrat akorát paralelní porty (…
ml1 18.01.2018 15:09
ml1
No, musím se s tím zatím nějak smířit a až někdy bude čas a nálada, tak zkusím celé PC přeinstalovat… poslední
Zdena1500 18.01.2018 15:21
Zdena1500

Toto se mi v sedmičkách ztratilo už před léty. Mám možnost bezpečně odebrat akorát paralelní porty (proč bych to dělal jsou zasunuté v PCI) a tiskárna na jednom z nich připojená (tam by to možná smysl mělo), flešky ani externí disky se mi v seznamu neukazujou. Bohužel nevím po které ze změn to zmizelo, a naopak mám dojem, že to zmizelo z ničeho nic.

Já jsem se s tím smířil, flešku vyndavám normálně (když na ní nikdo nepíše), externí disky po vypnutí nebo poté co najdu dialog bezpečně odebrat složitou oklikou (přibližně: správce zařízení, vlastnosti disku, změnit nastavení, zásady a svazky, a tam je odkaz na bezpečně odebrat; s disky funguje, ale u flešky zobrazí něco jako "zařízení vyměnitelný disk Q není vyměnitelné a nelze jej ukončit ani odebrat").

No, musím se s tím zatím nějak smířit a až někdy bude čas a nálada, tak zkusím celé PC přeinstalovat a třebas se to opraví. Po všech úpravách, které mi poradil pan XoXoChanel se mi i při vlastnostech disku ve správci objevuje to co tobě - tedy "zařízení vyměnitelný disk F není vyměnitelné a nelze jej ukončit ani odebrat".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru