Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč Internet explorer reloadne po otevření Konzole(F12)?

tak iný blb rozdáva mínusky.

dík za označenie blba, síce moc nerozdávam, ale klidne ti poviem že som práve k tomu príspevku dal mínsko ja (i když abych pravdu povedal, mínuska dávam zriedka, i když bolo tu vlákno kde som omínuskoval asi 10 odpovedí, ktoré zneli asi spôsobom "kecáš sračky, seš debil ja viem všetko"), nie pre to že by rada nebola dobrá (ten link), ale pre to formu ako si ju podal tazatelovi, když si mu v podstate povedal "urobil si tú stejnú chybu jak ten blb" to se celkem dá prijmout ako urážka. Problém je když označuješ niekoho za blba pričom nemáš 100% istotu že to posral on, alebo či to fakt nebolo bez akéhokoľvek jeho zapričinenia a nemal na to vpliv... k nekterým sa totiž chováte jak ku Buttersovi (verze bez naivity) z animáku South Park.

Ja ani už tak nehodnotím obsah než formu príspevu a či to má útočný, priatelský alebo neutrálny charakter. Inak priamo obsah rady nemá zmysel hodnotiť, každý má za pravdu niečo iné, a i když sa z časti prelínajú, nieje 100% možné určiť kde je reálne pravda... vždy máš pravdu len na napr "80%" ale nikdy to nieje 100%.

E: proste si niekoho síce cudzieho ale proste človeka označil za blba bez istoty že tvoj argument a dôvod k tomu je 100% správny (hmm....) a i když sa to ten človek nikdy nedozvie, nepokladám to za vhodné psaníčko.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny