Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Volant Easy Touch Steering ET-2033

Otázne je, ako si ten volant nainštaloval. Zásada bola, je a bude, že najskôr sa inštalujú ovládače, na výzvu sa pripojí zariadenie a takto sa inštalácia dokončí, pretoe OS následne zariadeniu pridelí tento ovládač. Pokiaľ si však pichol volant do USB, OS ihneď priradí GENERICKÝ ovládač a ani následné doinštalovanie potrebného ovládača to už nezmení.
Takže - odobrať volant zo systému cez Správcu zariadení. Reštart - inštalácia ovládača ako PRVÁ a až potom pripojenie toho volantu (často na výzvu).

V hre sa potom neobjaví možnosť "klávesnica + USB zariadenie", ale sa zobrazí "klávesnica + volant XXXX" - pretože už OS bude o ňom vedieť a pozná jeho VID (Vendor ID, meno).
A potom sa v herných nastaveniach dajú priradiť k jednotlivým tlačidlám volantu, k pedálom, samotnému volantu presná funkcia. A samotný volant má tiež potom vlastnú kalibráciu a nastavenie citlivosti.
Mám ETS2 - hrávam cez "klávesnica + myš", ale môem aj "klávesnica + volant menovolantu" - to je výber samotných vstupných periférií, potom je nastavenie herného zariadenia, kde si nastavím jednotlivé funkcie ovládacích prvkov a ďalšia voľba, kde si to všetko vykalibrujem, nastavím citlivosť, mŕtvy chod, linearitu a iné fičuriny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny