Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vymazať dva priečinky?

Tie dve zložky majú nejaké Vlastnosti, ak na ne klikneš myšou.

Vraz text do Notepad.exe, ulož súbor s príponou *.cmd, alebo *bat. Len uprav presné cesty (path) k zložkám D:\ v príkaze RMDIR. Spusti skript myšou, ako Správca!
----------------------
@echo off

For /f "skip=3 tokens=1" %%i in ('TASKLIST /FI "USERNAME eq %userdomain%\%username%" /FI "STATUS eq running"') do (
if not "%%i"=="svchost.exe" (
if not "%%i"=="explorer.exe" (
if not "%%i"=="cmd.exe" (
if not "%%i"=="conhost.exe" (

echo.
taskkill /f /im "%%i"
taskkill /f /im explorer.exe

del /f /s /q "D:\*.*"

RMDIR /s /q D:\

-----------------------------

http://leteckaposta.cz/474049387 - vyhraj sa

Potom sa odhlás alebo spusti explorer.exe. ctrl+alt+del

-------------
Disk ani dáta sa nečistia SW od tretích strán. Podobne, ako do W10, ale ani do Visty či W7/8x, nepatrí žiaden AV, ktorý sa inštaluje hlboko do systému, lebo vyslovene škodí. Windows má svoje dokonalé vlastné nástroje a príkazy na mazanie čohokoľvek pravda, okrem mazania systémových dát za behu OS.

Týmto live cd AV iba nabútuješ HW, je to podobný SW postavený na jadre Linuxu, ako by si napr. nabútoval PC z Ubuntu (linux) Live z ISO. Nemáš čo pokaziť ani ak si totálna lama, jedine, ak si schválne a úmyselne zmažeš vyznačené zložky so systémovými dátami.

Skus nejaké distro na jadre linuxu z radov Ubuntu Live CD, po nabútovaní z flešky PC sa v exploreri Ubuntu zorientuješ, aby si vymazal nechcené zložky D:\

Dr.Web live sa neinštaluje na disk, nezanecháva stopy po činnosti ak ním skontroluješ uspané dáta na škodnú. Všetko čo chceš zmazať musíš odsúhlasiť "ex privata industria" - vlastnou vôľou. Aj tak sa ťa ako u blbých v červenom okne duplicitne opýta a upozorní na mazanie, ktoré musíš extra odobriť. To nie je nejaký pofidérny čistič OS Windows.

Podobný SW z radov AV je aj Eset SysRescue Live, tiež ISO. Lenže rusák Dr.Web live tvorí jedničku na trhu medzi live antivirákmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny