Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vymazať dva priečinky?

Ty sa ešte furt trápiš? Nemoutnul ti tieto zložky (2x D:\) nejaký SW, ktorý ti straší ako bonus v podobe bloatware v systéme? Lebo vidím, že vehementne čistíš desinu SW tretích strán a ktoho vie, čo si ešte do OS nechcene nacpal.

Už si to mohol mať pod nejakým live distrom Linuxu z ISO, nabútovaním mašiny zmazané, ak sa nenachádzajú položky D:\ zašité v Registroch. Prelustruj Registre, spusti regedit.exe (hľadaj, find, položky ozn. ako; D:\)

----------------
Na tvojom mieste: Diskpart - Clean, format NTFS po čom nasleduje s ISO W10 čistá inštalácia na systémový oddiel.

Po záplatovaní desiny a nainštalovaní si obslužného SW do OS, si sprav okamžite Image (bitovú) zálohu pri uspatom OS (nie live), niekam bokom. Obnova z bitovej zálohy systémového oddielu tieto SW hovadiny, zložky, vírusy, sekania, padanie wifi siete, ovládače, usw., vyrieši v priebehu max. desiatich minút. Ešte nikto nište lepšie na svete nevymyslel. Od prvého backuppera zn.: Ghost z dielne Norton Symantec sa s opravami, ladením, čistením, blbnutím so škodlivými AV, neseriem. Cestou backuppera, EaseUS backup Todo, mám pri najmenšom podozrení na nejaký neduh retroaktívne na monitore systém, ako víno, presne, ako bol v čase zálohy. Doba obnovy aktívneho a primárneho oddielu: Cca osem minút pri mojom rýchlom HW v prípade 25GiB.

Celý deň mazať nezničiteľné zložky ozn. pod D:\, Main Gáát. To chce silné nervy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny