Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB a 2xUSB, utáhne to?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat když mám na ntb jen 2usb porty mohlo by to utáhnout třeba 5 zařízení(z použitím usb hubu)? mám na mysli toto:
product.jsp
+ myš-klávesnice(usb rádiově)
+ HDD 3,5 z vlastním napájením do zásuvky
+ webkamera
+ někdy fleshky, mobil
Jestli na tom záleží tak mám HP 6715s z Win Vista Bussines
Nedělám si srandu, jen se ptám.........:-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jeden port má dle normy zvládat proud 0,5A. Pokud je odběr napájených zařízení (tj. těch, která nema…
touchwood 19.06.2008 13:37
touchwood
Dle normy ma 0,5 na port - to je pravda. Videl jsem vsak, ze dva konektory byly napajene z jednoho "… poslední
gd 19.06.2008 14:56
gd

jeden port má dle normy zvládat proud 0,5A. Pokud je odběr napájených zařízení (tj. těch, která nemají vlastní zdroj) větší, vše může, ale taky nemusí, chodit. Rozhodně bych si tipnul, že to cos vypsal (hub, kb+mouse, webcam, flash, mobil) dohromady bez dalšího zdroje nepojede. Vše vyřešíš tím, že zakoupíš aktivně napájený USB hub a tyto komponenty nastrkáš do něj.

Dle normy ma 0,5 na port - to je pravda. Videl jsem vsak, ze dva konektory byly napajene z jednoho "zdroje", tudiz ta pulampera byla pro oba konektory dohromady. Byla to nejaka stara karta PCI s USB 1.1, ale nedivil bych se, kdyby tato metoda byla obcas vyuzita i nyni (hlavne u druhoradych vyrobcu).

Osobne bych nabijeni mobilu a podobne zatezove legracky nechal na aktivnim HUBu, trvale odbery na hranici zatizitelnosti mohou dost opotreboavat soucastky a PCB (hlavne, kdyz se konci s olovnatymi pajkami a bezolovnate maji mnohem horsi "prenosove" a "zivotnostni" vlastnosti)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru