Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ikona aplikácie (obtiahnutie)

ale i tak sú mi inak nejaké mínuska a pluská absolutne u prdele, najmä když nevypovedajú o hodnote príspevku a väčšina hlasuje ani nie obsah príspevku než podľa svojho názoru na daného "týpka".

Nezlob se na me, ale ty to nedelas, ze nekoho ominuskujes jenom ze se ti neco nelibi ? Kdybys mel +- u prdele, tak by jsi to tak neprozival a nepouzival (prece jenom jsi byl vzdy v zhrnuti oznacen v prvni 3 trojce jako nejvestsi klikac mesice ;-)) a kaslal bys na to jako ostatni. (proboha dit tys mi daval aji minus za to ze sem dal nekomu pod prispevek smiley, nebo ze sem rikal ze davam jen plus, uz si presne nevzpominam, tedy az na to, ze jsi mi daval - za kazdou prkotinu , coz jsi oduvodnil jako """pretoze to bylo mimo temu""" ..) PS: Za chvili se stejne ke znamkovani odhali i jméno klikace coz je parada, dobrej tah ze strany admin@HOST nebo kdo ten Engine spravuje ;-) A to proto, protoze kdyz "mi" nekdo odpovi a najednou ma 'minus" tak to pak vypada jako bych ho dal ja, jako naposled nekde ve vlakne s "KOZAKL".
PS : Kdyby jsi mi chtel nahodou na tuto pripominku odepsat, snad jsem ti to napsal slusne a bez urazeni, tak si popripade na me nevylivej zlost, protoze se ti tu neco nelibi. Kdyz napises treba nejakému Adminu, treba Fleg, tak ti urcite rychle a rozume odpovi a nemusis se tady zbytecne sam penalizovat !.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny