Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční počítač, pokus o instalaci windows 10

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Kamarád si pořídil SSD a chtěl na něj nainstalovat Windows 10. Připojil ho k desce a ke zdroji, vytvořil si instalační médium na Flashku a dostal se do instalačního menu. Tam zvolil instalaci na ono SSD a po chvíli vyběhla chybová hláška "0xc000000e" Opakoval tedy postup a dostal se ke stejnému výsledku. Zapnul tedy PC se starým HDD a rozhodl se nechat všechno z něho přemigrovat do SSD. V noci se asi vyskytla nějaká chyba a domrvil se jak HDD původní, tak SSD a už se do windows nedostane.

Dneska dopoledne se ještě dostal do BIOSU a do 'nefunkčních windows' hlásajících nutnost opravy. Teď večer už ale PC nefunguje vůbec. Prý vrčí, ale klávesnice s myší nesvítí a obrazovka hlásí "No Signal". Všechno je zapojeno dobře, kabely má tam, kde mají být, RAMky docvaknuté, ještě se stalo, že po třech "No Signal" zapnutích jedno fungovalo, ale pak zase ne.

Zajímá mě tedy, co teď dělat. Jaká byla chyba při instalaci Windows na SSD ? Vadné SSD ? Vadný Flash disk ? Jak se teď dostat ze situace, kdy se nedostane ani do BIOSU ?

Děkuji za všechny rady

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny