Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem malá virtuální paměť

No, 512MB RAM nie je dnes moc, ale malo by na beznu kancelariu s WinXP ako-tak stacit. Plus 1280MB swap to dava ca. 1.8GB virtualnej pamate, co by malo byt dost.

Nieco ti tam zere vela RAM. Ake programy mas spustene? Nerobis tam zrovna nejake upravy velkych obrazkov? Ked to vypise ze mas malo RAM tak skus ctrl-alt-del a sprava procesov a pozri sa na procesy kolonku vyuzitie RAM ze kto zere RAM.
Ak je to outlook, tak je mozne ze je nejaka chyba v subore do ktoreho si uklada emaily apod. Mozes ho skusit odinstalovat/nainstalovat aolebo vobec nepouzivat, su lepsie alternativy. Potrebujes outlook kvoli firemnemu emailovemu serveru? Ak nie tak odporucam nepouzivat outlook, mozes skusit namiesto toho thunderbird alebo len outlook express ktory je sucast Win apod.

P.S. u nastaveni tej virtualnej pamate mas aj nastavenie minimalnej hodnoty, to je kolko? Daj tam zmenit a nastav minimalnu hodnotu na rovnaku ako je maximalna.

P.S.2. mas dost miesta na systemovom oddieli disku? (tento pocitac - C: - pravy klik - vlastnosti, kolko je volne miesto?)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny