Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opravy pro chyby Meltdown a Spectre

Ja jsem na Windows 7 jeste opravy 2018 neinstaloval, teda ani leden ani unor. Take jinak instaluji pouze zabezpeceni bez novych funkci. Tyhle opravy nejsou kumulovane a muzes klidne lednovou vynechat a nainstalovat unorovou. Problem ale muze po case nastat, ze pokud lednova menila nejakou knihovnu a dalsi oprava s tim bude pocitat, tak se ti treba ta dalsi oprava uz nemusi nainstalovat, protoze nekde v systemu nezdetekuje potrebne verze knihoven.

Instalovat letosni opravy hodlam tak nekdy v breznu, respektive ucinim rozhodnuti co instalovat, ale zatim se klonim k tomu, ze budu instalovat vsechny pouze bezpecnostni zaplaty, ale ja mam Haswell procesor a tam to myslim stale neni doreseno.

Na Skylake bych asi instaloval hned. Teda ja mam i Skylake, jenze na Windows 10, takze tam aktualizovat musim a chystam se na to nekdy za tyden. Nicmene verim,ze Skylake bude v pohode.

Ovsem update mikrokodu, ktery je pro opravy take potreba, to znamena update BIOSu desky, delat nehodlam zatim ani na jednom PC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny