Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak vypnout windows defender?

Na co tolik slov? Abych ti ukázal, že v tom vyloženě plaveš a abych tě trošku informacemi navedl, pokud se v tom budeš pitvat. Já jsem se v tom pitval docela hodně, takže se v tom vyznám a vím jak na to. Ale mé hotové skripty na todle to ti dávat nebudu.
Je sice hezké, že se na netu válejí nějaké skripty, ale není nad to tomu rozumět a vytvořit si své. Takže nic neštrachej a snaž se Windows pochopit a udělej si na to svůj skript jako já :-)
Tímto "tak pracuješ jako trustedinstaller" jsem nemyslel změnu a převzetí přístupových práv, ale dokázat něco spustit jako trustedinstaller, tedy například spustit cmd nebo total commander (tc) tak, aby cmd nebo tc byl spuštěný ne jako normální user nebo jako admin, ale aby byl spuštěn s právy trustedinstaller.
Je sice hezké, že něco z instalačky odebereš, otázka je jak kvalitně. Když ty ani netušíš co je k odebrání potřeba a co co dělá.
K tomu tvému odkazovanému lamáckému skriptu (jen od pohledu):
a)
k odstranění klíčů Owners ten skript nejspíš bude potřeba spustit například s právy trustedinstaller nebo předem převzít vlastnictví těch klíčů (to jde ale taky řešit scriptem, netuším, proč to tam není).
b)
skript odinstaluje defendera = balíčky defendera. Jak jsem tu už několikrát psal, je to naprosto jednoduchá věc.
c)
co se týče SecHealthUI tak maže jen klíč v registru vyvolávající instalaci appx SecHealthUI. Což v nainstalovaném systému je prakticky k ničemu. Takže si přečti v mém poředchozím příspěvku v bodě 3. co je potřeba udělat pro odinstalaci SecHealthUI, protože ten script nic z toho nedělá. :-) Takže ve zkratce je potřeba změnit SecHealthUI z inbox appx na neinbox (aby šel SecHealthUI odinstalovat SecHealthUI appx jako appx), pak je potřeba SecHealthUI odinstalovat jako appx a pak je potřeba SecHealthUI odstranit jako balíček a jelikož nemá mum tak je to potřeba udělat ručně (na to je potřeba znát jak fungují balíčky a například reghive components) a součástí toho posledního je i taková drobnost, jako smazat jeden klíč v registu (je to ten v InboxApplications), který ten tvůj uvedený skript jako jediné dělá :-D Ale je to jen taková drobnost a jako samostatně je to k ničemu. K něčemu je tak akorát v instalačce, ale pokud neprovedeš co jsem psal, tak ti to tak akorát při instalaci SecHealthUI nenainstaluje, ale nejspíš při prvním sfc nebo Restorehealth nebo kumulativní aktualizaci nebo v dalších případech ti Windows SecHealthUI vrátí, takže je potřeba pro opravdové odstranění udělat to co píšu. Navíc toto je script pro online, ne pro instalačku, jak jsem psal, nechápu proč to tam je.
Takže tak. Ještě něco?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny