Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak vypnout windows defender?

To vypadá, že si si poctivo natlačil do hlavy komplet sériu Lovca zločincov, pričom sa snažíš vtesnať doma za mašinou do role "sprkenetého" Harolda Fincha (Michael Emerson).

Ak by si mal vlastnú dávku, dávno by visela na tvojom webe. Resp., bolo by to viac dávok, lebo by si nedokázal takúto vec skompletizovať ako jeden skript pre ladičku PowerShell.

No, sám uznaj, nie je jednoduchšie vyraziť z ISO všetok bloatware, brzdy, špicle, nahodiť okresaný, na 100% takto vyladený systém na pevný disk, zároveň nacpať do neho obslužný SW určený k práci a spraviť si obratom Image (bitovú) zálohu systémového oddielu pod WinPE vhodne po ruke? Obnova zo zálohy je v prípade totálnej paranoje, napadnutím škodnou, POPUP-íkmi v browseri, či nečakaným SW problémom, možná každých 24 hodín po odchode od PC, v priebehu pár minút retroaktívne do 100% čistej, vyladenej podoby.

To, o čo sa furt pokúšaš s odinštalovaním apps, DF, Telemetriu a spol. z OS na systémovom oddiele nie je profesionálne, je to núdzové riešenie, ako zamachrovať na verejnosti alebo pred priateľmi v krčme, čo dokážeš s nainštalovaným OS W10. Si toho dôkazom. Napriek tomu, že odstránením Defender nikoho z bežných užívateľov neohúriš, lebo chcú mať v OS pomyselnú ochranu. Ak nebude Defender, nacpú si just do desiny iné marketingové AV.

Práve z tohoto dôvodu sa MS snaží o to, aby Defender nemal vlastný uninstaller.

Jediná ochrana je, jemne strúhaný zázvor mierne zaliaty pre chuť pravým včelím medom, uložený v skle v chladničke. Stačí užiť jednu kávovú lyžičku denne. Mne tak hovorí môj bezpečný, vyladený Windows bez AV už desiatky, ba stovky rokov. Pardon, od doby, keď sa na trhu prvý raz objavil dnes už nepodporovaný, geniálny, Ghost od Norton Symantec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny