Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak rozlišit použitá různá tel. čísla u jednoho kontaktu

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak v mobilním telefonu Nokia E71 rozlišit, jaké bylo použito z telefonních čísel u daného kontaktu (například pevné na chalupu a mobilní – v Seznamu kontatků se liší jednak názvem pole Mobile/Telephone ale ikonkou mobil/ústředna) v různých situacích:
1.V Log-Záznamu hovorů (volaná/příchozí/nepřijatá): tam mi to ukazuje v seznamu jen název kontaktu, ale ikonka je pokaždé stejná (a shodou okolností odpovídá ikonce mobil). Neexistuje tam možnost detaily – jen snad Volby- Use number- Edit - což mi zobrazí číslo (a je v podstatě mi také nepomůže hned, nepamatuji si, že tohle číslo je to druhé či první)
2. Log-Protokol(lineární seznam všech událostí): Tam v seznamu vidím opět jen šipku, "Voice" a název kontaktu, ALE naštěstí po otevření vidím číslo,ale opět bez toho, zda jde první či druhé, tedy v podstatě totíž, co v 1.

Tedy stejně nakonec pak zbývá si kontakt otevřít v Kontaktech a najít, čemu odpovídá. Neznáte nějaký patch, který by tohle opravil (zobrazil nízev podle "Phone"/Mobile" či ikonku)? Bez toho abych si každý kontakt musel ukládat víckráts jinou příponou. Když už jsou patche *.rmp na zrychlení klávesnice, skrytí položek v menu, odstranení pípání při nahrávání hovoru, deaktivace omezení instalace aplikací, zpřístupnění celého filesystému (pokud byste znali další patche rmp, tak se pochlubte)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru