Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak rozlišit použitá různá tel. čísla u jednoho kontaktu

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak v mobilním telefonu Nokia E71 rozlišit, jaké bylo použito z telefonních čísel u daného kontaktu (například pevné na chalupu a mobilní – v Seznamu kontatků se liší jednak názvem pole Mobile/Telephone ale ikonkou mobil/ústředna) v různých situacích:
1.V Log-Záznamu hovorů (volaná/příchozí/nepřijatá): tam mi to ukazuje v seznamu jen název kontaktu, ale ikonka je pokaždé stejná (a shodou okolností odpovídá ikonce mobil). Neexistuje tam možnost detaily – jen snad Volby- Use number- Edit - což mi zobrazí číslo (a je v podstatě mi také nepomůže hned, nepamatuji si, že tohle číslo je to druhé či první)
2. Log-Protokol(lineární seznam všech událostí): Tam v seznamu vidím opět jen šipku, "Voice" a název kontaktu, ALE naštěstí po otevření vidím číslo,ale opět bez toho, zda jde první či druhé, tedy v podstatě totíž, co v 1.

Tedy stejně nakonec pak zbývá si kontakt otevřít v Kontaktech a najít, čemu odpovídá. Neznáte nějaký patch, který by tohle opravil (zobrazil nízev podle "Phone"/Mobile" či ikonku)? Bez toho abych si každý kontakt musel ukládat víckráts jinou příponou. Když už jsou patche *.rmp na zrychlení klávesnice, skrytí položek v menu, odstranení pípání při nahrávání hovoru, deaktivace omezení instalace aplikací, zpřístupnění celého filesystému (pokud byste znali další patche rmp, tak se pochlubte)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny