Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Office 2007 instalce po skončení podpory

Neměl jsem pocit, že by byl až takový problém s OO/LO. Zajímalo by mě těch 10 věcí.
Nevěřím, že by se našlo tolik věcí, které m$ umí a Lo neumí. Vím o věcech, které dělá každý jinak, tudíž jsou nekompatibilní (třeba rovnice), poněkud problém je s makry, oba používají stejný jazyk (oo může používat jazyky různé, m$ zůstává u basicu), ale mají jiný objektový model dokumentu. To že se dokument totálně rozhází se stává při přenosu mezi stejnými verzemi m$ stačí jen jiná výchozí tiskárna systíému nebo jiná konstelace hvězd, u LO jsem tohle nikdy nemusel řešit, u něj přenos i mezi dost odlišnými verzemi probíhal korektně.
Ostatně je to systém otevřený, můžete vývojovému týmu jejich implementaci navrhnout (i když nemáte nikde záruku, že se tím budou zabývat, protože podobných podnětů nepochybně dostávají víc než zvládnou přečíst).
Když jsme už u toho wordpadu, ten mě nedávno šokoval tím, že normálně načetl dokumet z LO (odt) dokonce si byl i podobný. Přitom doc a docx odmítá (umí jen to, co bylo stvořené ve verzi 95, pokud ještě vůbec, dokument ve formátu 95 jsem už dávno neměl). Takže m$ zabudoval do svého editoru podporu pro konkurenci líp než pro sebe. Vsadím se, že minimáílně 50% lidí z těch 99% by úplně vystačila s wordpadem a o jeho existenci ani neví.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny