Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spolupráce na webu o Linuxu

Osobně mám několik výhrad:

1. mám hroznou averzi vůči všemu, kde se píše "rulezzz", připadne mi to jako nějaký puberťácký web, možná i proto máš tak malou návštěvnost.

2. mám hroznou averzi vůči lidem, kteří se označují jako "AntiNěco". V IT neexistuje perfektní řešení, nejsou to Windows, není to Linux a ani jiný OS nebo program. Každý má nějakou chybku nebo není vhodný k určité aplikaci. Někdy je lépe nasadit Windows, jindy zase Linux a ve třetím případě třeba nějaké BSD nebo QNX (nebo třeba DOS).

3. obsah - ten jsem nějak nenašel (kromě pár několikařádkových popisů známějších uživatelských distribucí). A to je možná ten největší kámen úrazu. A opravdu se domníváš, že taková všehochuť s nulovou informační hodnotou přitáhne čtenáře?

P.S.: pokud tě zajímá, jak by měl vypadat informační server (zaměřený typicky na unixy), podívej se např. na root.cz. Rozhodně tě nechci nějak brzdit v tvůrčím rozletu, ani tě shazovat, ale nejprve bys měl vědět CO vlastně chceš ("informační server o čemkoliv" je hodně vágní pojem), JAK toho chceš dosáhnout (tj. jak celý web postavit) a konečně jak přitáhnout lidi (tj. čím se chceš odlišovat ok konkurence)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny