Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spolupráce na webu o Linuxu

Dobrý den,

už nějaký ten pátek se snažím rozjet co možná nejlepší informační web o Linuxu, ale zatím jsem na to sám a jak tak počítám, mám tam pravděpodobně i nějakou tu chybu (povětšinou čerpám ze své hlavy). Součástí stránek mám i fórum, usersystem a samozřejmě i nějaký ten bonus (anketa, sekce off topic). Jak jsem již napsal, jsem na to sám, a celkem by se mi hodil nějaký spolupracovník, nebo alespoň poradce, který by to tam sem tam zhodnotil a navrhnul nějakou úpravu, někdo kdo by se možná i občas ukázal právě na tom fóru, a někdo, kdo by sem tam taky někoho nasměroval právě na tyhle stránky - dělat stránky na které nikdo nechodí je trošku blbost, a tak potřebuju na pomoc někoho, kdo by mi ty stránky pomohl, jak se říká, dotáhnout k dokonalosti. Samozřejmostí by byl status moderátora na fóru, celkem logicky rozhodující slovo při změnách a uvedení v seznamu lidí, co na tom pracují (ten tam vznikne hned jak budeme víc než dva).

Žádám Vás tedy, abyste mě v případě zájmu kontaktovali na j.zaoral@gmail.com z adresy na kterou Vás mohu kontaktovat zpět, a abyste uvedli, jaké uživatelské jméno, skutečné jméno a příjmení a heslo si na webu přejete mít (kromě mě se heslo nikdo nedozví, jedná se registraci na webu).

S pozdravem a díky zájemcům,
Jaroslav Zaoral, linuxrulez.cz.tl

Předmět Autor Datum
Osobně mám několik výhrad: 1. mám hroznou averzi vůči všemu, kde se píše "rulezzz", připadne mi to…
touchwood 22.06.2008 13:11
touchwood
Sakra a to teraz vyzera, ze som opisoval. Ale mam rovnaky nazor. :))
2laak 22.06.2008 13:18
2laak
Nasledujuce riadky berte ako konstruktivnu kritiku a dobre mienene rady, ak smiem prosit: 1. Navste…
2laak 22.06.2008 13:17
2laak
Se vzhledem nic moc udělat nejde, to ne nevýhoda tohoto poskytovatele (předtím tam byl flashový vzhl…
J. Zaoral 22.06.2008 13:45
J. Zaoral
Suhlasim s tym, co sa napisalo vyssie, navyse mna web ako uzivatela absolutne nezaujal. Ani obsahou,… poslední
fleg 23.06.2008 00:24
fleg

Osobně mám několik výhrad:

1. mám hroznou averzi vůči všemu, kde se píše "rulezzz", připadne mi to jako nějaký puberťácký web, možná i proto máš tak malou návštěvnost.

2. mám hroznou averzi vůči lidem, kteří se označují jako "AntiNěco". V IT neexistuje perfektní řešení, nejsou to Windows, není to Linux a ani jiný OS nebo program. Každý má nějakou chybku nebo není vhodný k určité aplikaci. Někdy je lépe nasadit Windows, jindy zase Linux a ve třetím případě třeba nějaké BSD nebo QNX (nebo třeba DOS).

3. obsah - ten jsem nějak nenašel (kromě pár několikařádkových popisů známějších uživatelských distribucí). A to je možná ten největší kámen úrazu. A opravdu se domníváš, že taková všehochuť s nulovou informační hodnotou přitáhne čtenáře?

P.S.: pokud tě zajímá, jak by měl vypadat informační server (zaměřený typicky na unixy), podívej se např. na root.cz. Rozhodně tě nechci nějak brzdit v tvůrčím rozletu, ani tě shazovat, ale nejprve bys měl vědět CO vlastně chceš ("informační server o čemkoliv" je hodně vágní pojem), JAK toho chceš dosáhnout (tj. jak celý web postavit) a konečně jak přitáhnout lidi (tj. čím se chceš odlišovat ok konkurence)

Nasledujuce riadky berte ako konstruktivnu kritiku a dobre mienene rady, ak smiem prosit:

1. Navstevnost stranok sa ziskava kvalitnym, bohatym a odbornym (obcas diskutabilne) obsahom, castymi aktualizaciami. To v prvom rade, neskor si mozete dat umiestnovat bannery na inych podobne orientovanych strankach a pod. Navstevnost sa neziskava zo dna na den.

2. Mna osobne a docela dost slusnych ludi odradi, ak sa na stranke objavi slovne spojenie Linux rulezzz!!!
2. a) nepouzivajte to sproste spojenie
2. b) nepouzivajte nadmerne interpunkcne sady
2. c) podpis typu "Děkuji, Váš Radikální AntiVista" sa ujme na webe, kam sa chodi flame-ovat (mozno vam o to aj ide, myslim tu opat na Linux rulezzz!!! evergreen :-/)
3. Sekciu typu "JAK NA WINDOWS" a najma jej obsah nebudem komentovat, sam sa vylucujete z komunity uzivatelov MS a po takomto spravani vas automaticky vyluci aj komunita ludi okolo Linux. Seriozni ludia sa nehraju na Windows vs. Linux, seriozni ludia pouzivaju operacny system k praci.
4. Na designe by sa dalo hodne zapracovat, kazdy vsak niekde zacinal.
5. Co sa odpusta tazsie je, ze nemate plateny kvalitny webhosting, t. z. dost vam to ubera na doveryhodnosti.

Tych veci je viac, stranku nedotahujte "do dokonalosti" ale ju vlastne dokoncite. Napada ma, ak ste na to sam, zalozte si blog a svoje skusenosti piste tam. Blogy celkom fajn indexuje Google, riesenie si ludia najdu. Nema cenu skusat sam utiahnut jeden cely server.

Vsetko dobre prajem.

Se vzhledem nic moc udělat nejde, to ne nevýhoda tohoto poskytovatele (předtím tam byl flashový vzhled, který už byl některými uživateli zavrhnut, protože byl poněkud méně přehledný a dále někomu nefungoval tak jak měl).

S adresou už nic neudělám, to by bylo na komplet přepracování, což je práce na hodně dlouho.

"Radikální Antivista" jsem snad všude změnil na Jaroslav Zaoral - jestli jsem někde vynechal, změním v zápětí.

Co se týká položky WINDOWS, s tou jsem se taky pokusil něco udělat, pokud to stále není ono, můžu ji stáhnout úplně.

Co se týká zbylého obsahu, právě kvůli němu vynáším požadavky na spolupráci, jelikož jsou v něm možná chyby, a jak už bylo řečeno, asi bych to v budoucnu sám neutáhl.

Suhlasim s tym, co sa napisalo vyssie, navyse mna web ako uzivatela absolutne nezaujal. Ani obsahou, ani formou, ani dizajnom, proste nicim.
Cele mi to pride ako napad mladeho chlapca hrat sa na profesionalny web s pomerne naivnou predstavou o fungovani takehoto webu.
Ber to ako konstruktivnu diskusiu, aby si nedopadol ako si to tu nacrtol...ze stvoris dalsi zbytocney web, na ktory nikto nebude chodit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru