Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spolupráce na webu o Linuxu

Dobrý den,

už nějaký ten pátek se snažím rozjet co možná nejlepší informační web o Linuxu, ale zatím jsem na to sám a jak tak počítám, mám tam pravděpodobně i nějakou tu chybu (povětšinou čerpám ze své hlavy). Součástí stránek mám i fórum, usersystem a samozřejmě i nějaký ten bonus (anketa, sekce off topic). Jak jsem již napsal, jsem na to sám, a celkem by se mi hodil nějaký spolupracovník, nebo alespoň poradce, který by to tam sem tam zhodnotil a navrhnul nějakou úpravu, někdo kdo by se možná i občas ukázal právě na tom fóru, a někdo, kdo by sem tam taky někoho nasměroval právě na tyhle stránky - dělat stránky na které nikdo nechodí je trošku blbost, a tak potřebuju na pomoc někoho, kdo by mi ty stránky pomohl, jak se říká, dotáhnout k dokonalosti. Samozřejmostí by byl status moderátora na fóru, celkem logicky rozhodující slovo při změnách a uvedení v seznamu lidí, co na tom pracují (ten tam vznikne hned jak budeme víc než dva).

Žádám Vás tedy, abyste mě v případě zájmu kontaktovali na j.zaoral@gmail.com z adresy na kterou Vás mohu kontaktovat zpět, a abyste uvedli, jaké uživatelské jméno, skutečné jméno a příjmení a heslo si na webu přejete mít (kromě mě se heslo nikdo nedozví, jedná se registraci na webu).

S pozdravem a díky zájemcům,
Jaroslav Zaoral, linuxrulez.cz.tl

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Suhlasim s tym, co sa napisalo vyssie, navyse mna web ako uzivatela absolutne nezaujal. Ani obsahou,… poslední
fleg 23.06.2008 00:24
fleg

Suhlasim s tym, co sa napisalo vyssie, navyse mna web ako uzivatela absolutne nezaujal. Ani obsahou, ani formou, ani dizajnom, proste nicim.
Cele mi to pride ako napad mladeho chlapca hrat sa na profesionalny web s pomerne naivnou predstavou o fungovani takehoto webu.
Ber to ako konstruktivnu diskusiu, aby si nedopadol ako si to tu nacrtol...ze stvoris dalsi zbytocney web, na ktory nikto nebude chodit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru