Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozená Windows VISTA Ultimate 32bit ihned po instalaci

@Moas: To je právě ten problém....... Jakákoli Vista v jakékoli verzi (x86/x64)a v jakkoli "pokoročilém" stadiu (myslím updaty, množství nainst. programů, množství už. účtů) funguje perfektně a SFC bez chyby.
Jakmile ale stáhnu a nainstaluju (přes Windows Update, nebo manuálně inst. balíček) Service Pack 1, SFC mi vždycky najde narušení integrity. Jako by se SP1 s mojí sestavou "nesnesl". Nechápu to.
Proto jsem čekal na vydání tohoto OS s integrovaným SP1 domnívajíc se, že chyby v SFC jsou způsobeny nějakým problémem při nainstalování SP na již funkční a rozběhlý systém.
Není přeci možné, abych si člověk poskládal sestavu podle svých předtsav, jakkoli vyváženou, maximálně stabilní a "perfektní" a nakonec se bál, že mu na ni budou Vista s SP1 okamžitě po instalaci blbnout jen proto, že nemá ten správnej HW, nebo že MS něco nedodělal.

@Karel&Alfonz.SPO: Hoši, nic proti, ale jestli nemáte nic pilnějšího, než do někoho rýpat, tak si to dělejte, ale ne do mně.
Ano, řeším tento problém na několika fórech a to z jediného důvodu:
Ze skušenosti vím, že drtivá většina lidí má prostě svá oblíbená, nebo z jiného důvodu preferovaná fóra a na každém se najde několik opravdu vzdělaných a zkušených "machrů", kteří by eventuelně věděli to, co jiní ne a mohli se s podobným problémem již setkat.
Jestli vást to pohoršuje, tak se nad to zkuste povznést, nebo přispět svoji radou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny