Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Galaxy S8 Knox customization

Aha, díky... už to chápu no. Ještě mě ale napadá - řekneme, že případná pozáruční vada bude velmi pravděpodobně hardwarová. No a i když je telefon upravený, tak to nutně neznamená, že je blokovaný - jak jsem psal, SIM jede dobře, mobilní data taky. Tudíž si myslím, že z hardwarového hlediska by tam neměl být rozdíl. Podle IMEI jeho cesta začala klasicky ve Vietnamu v té velké Samsungovské fabrice, pak putoval do Rakouska (tuším 11/2017 tam bylo napsané) a pak v lednu (krátce před objednáním) směřoval do Polska, kde byl registrován pro operátora Plus... za pár dní už jsem ho pak objednal.

No jde mi o to, že moc nechápu z jakého konkrétního důvodu by mi nějaký místní ostravský Samsung servis nemohl vyměnit baterii nebo opravit poškozený jack (po záruce samozřejmě)

Pochopil bych to třeba v případě, že bych z nějakého bizarního důvodu měl americkou verzi se Snapdragonem atd...

Jako v případě nouze bych se s těmi poláky nějak domluvil ale to už bych se raději vzdal voděodolnosti a nechal si tu opravu nebo i výměnu baterky udělat v nějakém normálním solidním servisu, kde by jim tohle snad bylo úplně jedno.

Taky pokud bych měl nějaký softwarový problém, tak se ho spíš pokusím vyřešit sám a nepoletím hned do servisu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny