Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč mi občas přestávají pracovat aplikace Libre Office a Google Chrome?

Občas se mi stává, že mi, z ničeho nic, přestanou fungovat výše uvedené aplikace. Častěji se mi to stává u Libre Oficce , občas rovněž u Google Chrome.
Že bych to způsobil nějakou vadnou manipulací si nejsem vědom. Musím je, pokud k tomu dojde, znova instalovat. Mám je sice uloženy v instalačních souborech, ale je to nepříjemné, pokud se to stane v případě, že spěchám s provedením nějaké práce.
Libre Office používám hlavně i proto, že mimo psaného textu, vkládání odkazů a různých tabulek je v něm možno rovněž, poměrně jednoduše kreslit (draw) a výkresy a schemata jde spolehlivě a kvalitně převádět do formátu .pdf a pak otevírat, bez problémů, kdekoliv. Jak v PC (NB), tak i v mobilech a tabletech. Za reakce děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý večer, bez základných informácií Vám nevieme poradiť. Bolo by vhodné kedy by ste napísali o a…
Mlocik97 05.03.2018 18:43
Mlocik97
NB ASUS X550C, OS W 8.1. Instalované aplikace Libre Office 6.0.1 a i předešlé verze. ChromeStandalon…
George63 05.03.2018 19:05
George63
Hmmm.... a koľko tých verzií LO máš nainštalovaných v NB? Len nenapíš, e ich tam máš minimálne päť.… poslední
yYy 06.03.2018 17:53
yYy

Hmmm.... a koľko tých verzií LO máš nainštalovaných v NB? Len nenapíš, e ich tam máš minimálne päť.
Zásada je - JEDNA verzia aplikácie. A pokiaľ máš W8.1 64-bit - nainštaluj si LO 64-bit. LO totiž vyvolávajú svoje knižnice a pokiaľ máš tých LO viacej verzií, môže sa stať, že po vyvolaní potrebnej knižnice bude prístup k starej verzii knižnice - a problém je na svete - LO padnú.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru