Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypálit 96kHz/24bit hudbu (stereo / multichannel)

Děkuji...

... i přesto bych měl, prosím, ještě jeden poznatek / dotaz.

Zkoušel jsem tedy v programu ,,HD-Audio SOLO" (který je pro 5 DVD-audio zdarma, pak se již platí) tvořit DVD-audio.

Nerozumím následující věci. Když jste řekl poznatek, že u DVD-audio má kapacitu už takovou, jako samotný disk (tedy že na DVD-audio se vleze zkrátka jen 4,7 GB dat hudby bez ohledu na čas).
Když jsem přidal do seznamu pro tvorbu DVD-audio seznám písní (James Horner - multichannel), tak celková kapacita všech nahrávek byla 5,88 GB, ovšem dole na ose se mi zobrazilo ,,zaplnění" disku pouze 4216 MB. Jak tomu mám tedy rozumět? Když přidám nějakou nahrávku nebo seznam nahrávek, které mají nějakou danou kapacitu (třeba těch 5,88 GB), jak může pak dole se ukazovat, že celkově je zabráno 4216 MB?
(nyní prosím neřešme důvod, proč jsem nepřidal do seznamu i 14 a 15 skladbu, zkrátka dole na ose už by to přesahovalo i 4,7 GB).

I přesto mě zaráží, že když říkáte, že na DVD-audio se vleze prostě tolik, co má samotná kapacita disku, proč mám pocit, že ten program při tvorbě DVD-audio má vyšší kapacitu jako u tvorby CD-audio, kde záleží ne na kapacitě, ale na minutách?

Sorry za mletí pořád dokola, ale tohle fakt nechápu. Jaktože ten program tedy neukazuje to, co tvrdíte a v podstatě 5,88 GB zobrazuje jako 4216 MB zabraných? Pak opravdu nevím, zda si mohu dovolit vložit více GB (jako u audio CD, kde záleží na čase), nebo jestli prostě se mám řídit jen tím že 4,7 GB kapacita DVD disku mohu prostě dát max. 4,7 GB dat hudby. Pak to ale nesedí dle programu, kde ukazuje zaplnění jinak.

Viz. přiložený screen - děkuji za vyjádření.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny