Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zvuk přes DVI

Dobrý den dal jsem známému svoji bývalou grafickou kartu hd 6950 2gb protože ji už na hry nevyužiji a tet mam starou hd 4850 1gb ale je to model bez hdmi ale prí má v sobe zvukovku takže když koupím redukci s DVI na HDMI tak mi mel teoreticky zvuk bez problému jít.předem děkuji za odpověd

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Může být. Bohužel tyto informace se těžko ověřujou, protože grafárny si prošly několika vývojovými o… nový
ml1 12.03.2018 16:55
ml1
S kabelem zvuk fungovat určitě nebude. poslední
touchwood 12.03.2018 17:28
touchwood

Může být. Bohužel tyto informace se těžko ověřujou, protože grafárny si prošly několika vývojovými obdobími od naprosté ignorace zvuku, přes možnost propojit se zvukovkou (obvykle digitálně, některé ATI i analogově) až po virtuální zvukovou kartu, pro každý výstup jednu. Aby to fungovalo, musí být na druhém konci HDMI, alespoň v případě mého monitoru (nějaký obyčejný ausus) a mé grafiky (nějaká nvidia tušim 8400 ale neberte mě za slovo, prostě to nejlevnější co tehdy bylo a mělo ještě i analogový výstup), netvrdím, že je to tak všeobecně.

Redukce je dost nepraktická, překáží, ať se dá na jeden nebo druhý konec, koupil bych rovnou kabel, vyjde to na stejné peníze a je to kompaktnější, řekněme https://www.mironet.cz/kabel-hdmidvi-2m-mm+dp80893/ (takový jsem před léty koupil, odkaz dávám spíš proto, abyste si udělal představu o ceně)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru