Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak já nenávidím desiatky! - BSOD [stopcore: "VIDEO_SHEDULER_INTERNAL_ERROR"]

Poslední solidní nabídka Start byla v XP. Snadná tvorba hierarchických větví, bez rolování. To je už pryč.

Ve W7 ji nepoužívám. Pokud něco náhodou potřebuji: klávesa Win + text. Něco mám na ploše, hry v klientech, řadu programů spouštím asociacemi z Total Commanderu (*xls, *pdf…) A na zbytek mám na ploše adresář zástupců, takovou analogii Panelu zástupců z Office 1997.

Ve W10 je hledání výrazně nepoužitelnější, tam ta adresářová struktura zástupců (u mě) nabere oproti W7 na významu. Ale už i ve W7 používám hledání naprosto okrajově; v datech mám pořádek a tisíce všelijakých aplikací nemám, nepoužívám. Doba, kdy jsem W95/98 měl PC přeplácaný spoustou utilit, je dávno za mnou.

Rýpat do systémů nějakými externími nabídkami start nebudu. Kvůli stabilitě nemám zájem si systémy zahnojovat. Kdybych hodně toužil po kompletní analogii Startu, udělám si to v Total Commanderu, což je jednoznačně pro mě zdaleka nejdůležitější program ve Windows. Používám jej neustále.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny