Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosba o vyber monitoru za castku 8.000Kc

• Sem myslel spis min :-D "32" je fakt moc, kdyz sem mel ted ty 2 e pred sebou ten AOC sem musel byt furt odstrcenej..
• Tyjo, divej, mozna pro tebe mam "TIP", ale ma to hacek, jde o model, ktery sem zkousel je to par tydnu zpatky, jde o "27" palcovy model : "iiyama ProLite XB2783HSU-B3". A ted ten hacek, jde o to, ze jde o FHD@1080p. Ale na 40Cm pixel neuvidis to ti zarucuji.
* Je ale fakt co se tyce zobrazeni spiska, dlouho i presto ze jde o FHD jsem takové zobrazeni nevidel, na pohled nepoznas ze to neni OLED fakt, ten osazeno [AMVA+] je uplne jina muzika jak staré [VA] nebo'lepsi/horsi' [MVA], pozorovaci uhel skoro jak [IPS]. Navic u [AMVA] se nestraci barvy ale jen prechazi cerna do sede, ale te uhel je az uplne ze strany.
• Jestli ti nevadi FHD, tak te monitor nekde zmrkni, nechcu prehanes, ale "supa" barvy, ve hrah se drzi iput lagem jak klasické IPSko, zadné duchy nebo prutahy nedela, presné PX u videa..
PS : Recenze ber s rezervou, na ten AOC vsude pisou mrtvé PX, mam tady 2 modely a ani jedna chciplina :-)
* Jinak k tomu AOC, nema ani VESA (ta uchytka pro prichyceni) a ani neni posuvately ani rotativni) a kdyz neco nastavujes, tak se jeste pul hodiny trepe.. Az budes u toho kamarada sak uvidis sam, jakoze .. az na ten kontrast je i [TN] uz je lepsi opravdu; pustis HRU a vse zmizi, zadné barvy, vse je takové evyrované, takovej utahanej obraz, nevim jak to nazvat, hruza a des !! Tedy az na foto a video 30fps, tady uplatnei za tu cenu, neni az tak nejhorsi, ale hraci at jdou radeji oklikou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny