Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr monitoru

• Osobne s LG mam velmi dobré zkusenosti (na kazovej muzes kapnout vsude, tomu se nevyhnes), pouzivam jak TV, tak i monitor, modely u kterych osazuji vlastni matrice.
* Ale kdyz uz zakupuji, tak vybiram !

Peter84

kromě rozdílu odezvy 2ms

• "2ms" odezvy ceho ? Prechod cerného pixelu na cerny ? "13ms" doba prechodu sedého na sedy ? Uvidis ze ti nezobrazi jeden obrazek z 200 v jedné sekunde ?
PS : Hlavne se vyhni nekterym modelum : iiyama . Bat se nemusis treba i znacky AOC, nektere urcité model 'vs' cena nejsou v pomeru vubec spatné.

• Pred par dny jsem zkousel "32" AOC q3279vwf, tak jako vsehny modely od AOC co jsem mel cest zkusit, opet 'bez dead pixel' (sem tam jeden najdes v této cenové kategorii temer u vsech), ale o proti iiyama, kde co monitor tak Osobne mam s dead MPX opravdu problém, jak uz najdu jeden, tak pokazdé kdyz pustim VIDEO nebo HRU, tak me na ten 'DEAD PIXEL' hned spadnou oci, prvni misto kam se podivam ..
* U toho FreeSync, hodne uzivatelu ani nevi k cemu to slouzi a rozdil v ON/OFF ani nevidi. FreeSync (+hsync) je hlavne pomocnimek u padu frames, kde pomoci synchronizace mas plynuly obraz i na 30frames/s, sam tuto funkci vyuzivam pri hrani v 2K@1440p rozliseni, IMHO uzivatelum NVIDIA staci jen softwérovy "AdaptiveSync" .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny