Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Počítač levně pro grafika a na hry

- Ta Asrock neni tak nejhorsi (nic spolecného stim co bylo pred nekolika lety jako AMD 970, kde Asrock tezce tuto radu na pocatku nezvladl), alespon za to co stoji tak jako volba neni nejhorsi.
- Ja mam kuprikladu problémy vetsinou ze zakladnima deskama "MSI", kde na kazdé treti je nejaky problém, ale prvazne jsou reseny pomoci UP BIOS, jako kompatibilita s disky msata, pameti, etc. Neni tak dlouho, jsem jednu MSI MATE poslilal jednomu cloveku do Ceské Republiky, prvni zapojeni konec, asi nemela cas se aklimatizovat :-p ..
* I stiznosti jsem na MSI dostal, osobne uz je neosazuji vubec, nebo opravdu vybiram jen nekteré modely. Vsechny problémy nemusi jit videt hned, ale muzou nastat az u UP BIOSU (kde neni jisté ze ho dokonci), jezne bez UP pri vymene HW casti, jako HDD za z M.2 Samsung EVO nepojede, nebo, nebo nepojede spravne, nebo nebude jednoduse rozeznano zakladni deskou. Vylozene nakupovat jen podle "ZNACKY" , bych radeji nedoporucoval. I kdyz chapu ze pro hodne lidi je to podpis jakési pomyslné kvality ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny