Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Střih videa ve W10

Zdravím. Zkoušel jsem si vytvořit video s hudbou přímo v W10 v programu " Vy jste režisér", ale za boha nemůžu přijít na to, jak vložit více jak jednu skladbu z mého výběru. Vždy jde vybrat jen jedna písnička. Po této písničce jde už samozřejmě video bez hudby, protože je rozdílná stopáž. Může mi prosím někdo poradit jak vložit více písniček za sebou. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
program neznám, ale v timeline by měla být kromě řádku videostopy i řádek audiostopy, v něm na začát…
lyrikis 25.03.2018 22:13
lyrikis
Tedy nejdřív hledat režim zobrazení (v pinnacle překládají timeline jako časová osa, ale těžko říct,…
ml1 26.03.2018 10:45
ml1
Diky za odpovědi, ale podle toho co píšete, nikdo ten program nepoužívá. Právě že tam žádné osy nejs… poslední
hatik 26.03.2018 11:20
hatik

program neznám, ale v timeline by měla být kromě řádku videostopy i řádek audiostopy, v něm na začátku by měla být vidět ta skladba. Obálku/klip té skladby by mělo jít roztáhnout (drag drop) až ke konci...

Tedy nejdřív hledat režim zobrazení (v pinnacle překládají timeline jako časová osa, ale těžko říct, jak to přeložil microsoft; pak jsou další dvě možnosti, okno s klipy a textový výpis nevim jak ty se jmenujou, vybírám je klikáním na ikony). Musíte vidět časovou osu v několika řádcích minimálně pro hlavní video a zvuk, případně titulky, další videa, efekty a cojá vím co tam je nebo neni. S tím roztažením, asi by musela být možnost klip opakovat v nekonečné smyčce (hledal bych mezi audioefekty), pokud není, tak už není takový problém nasázet to na tu stopu opakovaně třeba stokrát (pravda dalo by to trochu mechanické práce). Jinak - alespoň v pinnacle - jde klip roztáhnout jen na svojí délku, dál ne (jinak ho lze trimovat z obou stran). Ale jak to vymyslel microsoft si neodvažuju odhadovat.

Diky za odpovědi, ale podle toho co píšete, nikdo ten program nepoužívá. Právě že tam žádné osy nejsou. Prostě jen vyberete písničku do projektu a konec. Bohužel jde oznacit a vybrat jen jedna. Jako beru, že to nebude nic moc na praci, ale tohle mě zaskočilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru