Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čtečka čárových kódů LS1203 - problém se znaky

To jsem kdysi řešil. Teda u daleko starší čtečky, která emulovala PS/2, ale tady je to totéž, jenom emuluje USB klávesnici. Tak první možnost je nastavit rozložení kláves USA, ale to bylo pro mě nepřijatelné. Tedy jsem musel použít jednu z dalších možností, jak dostat čísla, teď už nevim, jestli to byla emulace přes ALT (tzn. znak=zmáčnutíALT, klik (=zmáčknutí a puštění) na jednotlivá čísla ASCII kódu a nakonec uvolnění ALT) nebo jako numerický blok, myslím že jsem zkoušel obě možnosti. S tím altem to bylo pomalejší, ale spolehlivější (nezávislé na num-lock).
Je dobré mít tuto konfigurační příručku vytišťěnou (což asi má) a je potřeba nejdřív vstoupit do konfiguračního režimu přečtením příslušného kódu, pak provádět konfiguraci a tu púotom uložit přečtením jiného kódu. Tyto kódy byly u mé příručky na každé stránce, ale jak koukám na tu vaší, tam to nevidim, nechce se mi to studovat.

Na straně 7-8 bych zapnul defaultně vypnuté keypad emulation to by mělo fungovat ve windows, v linuxu to ale nefunguje. Aha, strana 5-8 je pro verzi PS/2, vy asi potřebujete konfiguraci z kapitoly 7 (str 93-112), která je pro USB.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny