Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.

Deska MSI Z370, GPU též MSI, instalace driverů ve správném pořadí. Vše nové, 12/2017.

Starší ovladače mám dvoje: na CD (konec roku 2017) + poslední nvidiácké ze stránek MSI (3/2018), pokud se to nezmění po přechodu na W10 1809, kde opět míním nasadit nejnovější ovladače, vyzkouším (vč. kompletní odinstalace prostřednictvím DDU, z nouzového režimu, jak je doporučováno). Na druhé straně, instalace novějších ovladačů vyřešila některé problémy s nemožností spustit některé hry… ovšem je možné, že to nemusela být přímá příčina, na vině mohla být i instalace driverů přes starší drivery, což by sice mělo být bez problémů, ale jeden nikdy neví.

Zvažuji i aktualizaci firmware GPU (pokud by něco našlo MSI live update, nemám nainstalováno), ale do toho se mi opravdu moc nechce, abych nedopadl jak hubkař.

S nějakými manévry stejně musím počkat až po uzávěrce a po zpracování 1Q/2019, tedy po 25.4. Pak na to budu mít čas a v naprosto nejhorší možné variantě bych snad snesl i přeinstalaci OS (mám tu další, plně funkční, W7/64/Pro stroj). Jakožto opatrný jednooký král mezi slepými se do toho sám nepoženu, nechám to na skorosousedovi touchwoodovi, ještě o tom neví ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny