Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.

Omlouvám se, nebyl jsem teď uplně u PC. Ano, daný problém jsem vyřešil a jelikož mě trápil delší dobu, tak jsem našel mnoho způsobů. U mě osobně to bylo kvůli grafice - šla na reklamaci. Poté to dělala znova a zjistil jsem že to bylo kvůli přehřívání - stačilo nastavit lepší teploty.

Další věc co na chvíli fungovala bylo snížení taktů grafiky, od výroby jsou občas moc vysoký a grafika to údajně nedává. TDR delay mi nefungoval nikdy, to je volovina, co jsem zkusil jednou...
Pozor! Nejnovější ovladače grafiky nejsou řešení! Používej ty které ti fungují - mě třeba nefungovaly asi 3 po sobě, kdy padaly všechny hry právě na tento problém. Stačilo dát starší.

Problém tohohle problému je prostě ten, že může být z mnoha důvodů a musíš jen zkoušet - pokud ti nepůjde něco z těch co jsem psal, tak dej vědět, pokusím se vypátrat další co jsem zkoušel, každému holt funguje něco jiného.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny