Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdělní .dff pomocí .cue

Asi mi ,,vůbec" nerozumíte.

Ještě jednou to zkusím celé popsat, pak už vás budu odkazovat na text. Jelikož mi nerozumíte, přiložím raději i screeny, abyste se názorně i podívali, snad to pak pochopíte.

Mám jeden kompletní .dff soubor včetně .cue souboru. Ten .dff soubor bych chtěl rozdělit na jednotlivé tracky/skladby. Jelikož ale program cue splitter nepodporuje .dff, není to možné. - viz. screen č.1 + screen č.2
Takže pomocí cue splitteru .dff soubory nerozdělím. Řekl jsem si tedy, že zkusím ten kompletní .dff soubor překonverovat na flac či wav (pomocí foobar2000 to šlo) a pak použiji tedy .cue soubor pomocí cue splitteru. To sice fungovalo, jednotlivé stopy se načetly v cue splitteru, ale rozdělení se ukončí vždy po jedné sekundě a nic se nerozdělí. Navíc foobar .cue soubor i .dff soubor otevře a normálně přehraje, ale problém je v konverzi! Konverze proběhla o.k, toho celého .dff na flac, ale konvertoval "pouze" do 88,2 kHz, ale mám program, který konvertuje do plné kvality 96 kHz. Jenže ten program píše zase chybu konverze, protože prý DSD není dekomprimován či co.

Po vašem dotazu, zda jsem přepsal v poznámkovém bloku .cue soboru .dff na flac, ano - to jsem zkoušel, ale problém je stejný. Navíc jelikož když přepíšu na flac, tak po mě cue splitter pak vyžaduje najít zdroj flac souboru, a to i když jsem našel (ten překonvertovaný pomocí foobaru), tak stejně opět k rozdělení nedošlo. Prostě to takto nemůžu ani dělat, abych rozrušil nebo překonvertoval původní .dff soubor na jiný formát a pak použil .cue. V tomto případě to je nesmysl, navíc přepisovat dle vás koncovku .dff na flac a pak použít .cue! To prostě ani nepůjde si tak jen přepisovat a rozdělit.

Nevím, jak ještě detailněji to popsat, já si myslím, že je to více než jasné.

Nebudeme tady šachovat nějaké připosování koncovek souboru a formátů, protože to nikam nevede. Foobar2000 mi kompletní .dff soubor přehraje, lze jej i překonvertovat do flac (ale opět hromadného, bez jednotlivých skladeb a "pouze" do 88,2 Khz, namísto 96 kHz, což umí právě iso2dsd a dBpoweramp, který běžně na konverzi SACD používám, ovšem tady to hlásí chybu toho .dff že není DSD dekomprimován či co.
Foobar rovněž načte i .cue soubor a načte jednotlivé tracky z .dff. Ovšem z těchto jednotlivých tracků pak už nelze provézt konverzi na flac/wav, píše to nějakou chybu, neumí si s tím rovněž poradit.

Jediná a jednoduchá cesta je jednoduše zkrátka rozdělit bez jakékoliv konverze a jiných úprav .dff soubor pomocí přiloženého .cue souboru! Jenže Cue splitter .dff soubory nepodporuje. CHce to nějaký software, který dokáže rozdělit pomocí .cue .dff soubory - přímou cestou, ne oklikami, jinak to nikam nevede, jak vidíte!

Jak tedy rozdělit .dff kompletní soubor PŘÍMOU CESTOU pomocí .cue? Děkuji! :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny