Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdělní .dff pomocí .cue

Všechno jsem tu ale už dvakrát či několikrát psal. Připadám si jak kolovrat!

Asi si ze mě děláte srandu, ale i přesto potřetí odpovím:
.dff soubor byl převeden na FLAC, který je normálně přehráván, funguje a neobsahuje žádnou chybu - proč by taky. I když v poznámkovém bloku změním .dff na flac, následně v cue splitter otevřu pomocí .cue jednotlivé tracky, které se bezproblému načtou a dám rozdělti, zkrátka k rozdělení nedojde. Už jsem to tady psal ale několikrát. Ještě váš verdikt, zda není flac či .cue poškozen - :D Potřetí říkám, není. Flac je v pořádku, .cue rovněž, protože jednotlivé tracky načte, dokonce přehraje. Cue splitter jednotlivé flacky načte, ale zkrátka je nerozdělí. Po vteřině ukončí rozdělování a to je vše. Ještě jednou. FLAC JE V POŘÁDKU, JE PŘEKONVERTOVÁN Z .DFF NA FLAC, VŠE HRAJE JAK MÁ, OBSAHUJE STEJNOU STOPÁŽ, CUE JE ROVNĚŽ V POŘÁDKU, NAČTE JEDNOTLIVÉ TRACKY V CUE SPLITTERU, ALE I PŘESTO JE NEROZDĚLÍ - pokud stále nerozumíte, viz. předchozí věta velkými písmeny.
Takže závěr: Nemám ani zlý flac, nemám ani zlý cue a ani rozdělovač. Běžně to požívám, jen nikdy ne pro .dff (tak i přes konverzi na flac) to takto zkrátka nefunguje. Dělám vše tak, jako vždycky :) akorát s rozdílem že konverze probíhá ne třeba z APE na FLAC, ale z .dff na flac. Tam může být problém. Už jsem taky psal, že píše všude, že DSD není dekomprimován, což je důležitý poznatek a k tomu jste mi nic neporadili, jak jej dekomprimovat, aby vše šlo bez problémů. Je třeba ten DSD napřed jakoby dekomprimovat, nejspíš je nějak zabalen, chráněn či něco, nevím, ale bez toho se určitě nedá pohnout! V tom bude chyba, ale chcete řešit pouze FLAC :)

Naštěstí jinde mi IHNED porozuměli a ihned mi poradili software, který tohle dokáže. Už to dořeším tedy s nimi, i tak díky za RADU :-) :-D Mějte se :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny