Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Barevná hudba na monitoru

Zdravím, měl bych takovej blbej, ale možná praktickej dotaz... Existuje nějakej prg, kterej umožní rozdělit plochu monitoru třeba na dva, čtyři, či šest celistvých barevných dílčích ploch, kterým jde pro jejich rozsvícení definovat nějaká frekvenční či rytmická pravidla - čili vlastně taková "barevná hudba" ? Takové ty "Dance animační efekty" jsou zcela na prd. Potřeboval bych aby to rychle přepínalo barvy podle mnou definovaných pravidel, a tím to třeba rytmicky osvětlovalo obytňák či les. Vím, že je to nouzovka, ale pokud tato varianta existuje, díky za ní, pač když zapnu normální LED nebo CCFL barevku, bere 100x tolik A než moňas, a ve dvou to na moŇasu mnohdy postačí k tanci.... - a nemusím myslet na to, kdy dojde kapacita cca 400Ah baterek.
Dík za nápady a rady , Alfi.

Předmět Autor Datum
Patnáctkou monitorem osvětlovat lesy ? :-?
kozakl 01.04.2018 07:09
kozakl
Při nějaké šílené hudbě asi touží v noci poskakovat mezi modrými a červenými stromy.Chudáci ptáci a… poslední
Karel04 01.04.2018 09:38
Karel04

Při nějaké šílené hudbě asi touží v noci poskakovat mezi modrými a červenými stromy.Chudáci ptáci a veverky.To už by možná pár tabletek extáze bylo jednodušší a ekologičtější řešení.:-D
Ale protože se připravuje návrh na omezení vstupu do lesů večer,asi mu to nebude moc platné.Vyžene ho hajný nebo lesní stráž,případně přijedou hasiči,když uvidí z lesa červeně blikající stromy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru