Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nenačte se ani bios

Ahoj,
psal jsem tu nedávno dotaz, týkal se zpomalení počítače. Nyní se situace změnila, takže pro přehlednost píšu nový dotaz. Při činnostech jako vypalování nebo formátování harddisku se počítač vypínal a bylo třeba ho vytáhnout ze zásuvky a znovy zapojit (podle slov bratra), aby zase fungoval. Nicméně po jednom vypnutí již nejde zapnout vůbec. Po zmáčknutí POWER tlačítka se začnou točit větráčky, a to je naprosto všechno. Zkoušel jsem jiný zdroj, nicméně výsledek byl stejný. Roztočí se větráčky, ale na monitoru se nic neděje, počítač nevydává ty pazvuky, co jsou slyšet při načítání (paměti, bios apod.), prostě nic. Připománám, že mám desku Asrock K7S41GX, AMD Athlon(tm) XP 2200+, paměti 256 Hynix + 512 Thornton, GYGABITE RADEON 9200, harddisky Seagate 320 GB a Western Digital 160 GB (systémový), WIn XP Professional. Myslím že to bude deskou, ale jestli máte jakýkoli nápad, tak prosím odepište. Díky

Kryštof

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zapomněl jsem napsat důležitou věc - naté desce, kde se to alespoň rozběhne, ale způsobuje to ty pot…
maherik 27.06.2008 21:19
maherik
To treba prichytit tak ako to bolo prichytene povodne. Bez toho sa to bude prehrievat. Inac ak mas c… poslední
MM.. 27.06.2008 21:23
MM..

Zapomněl jsem napsat důležitou věc - naté desce, kde se to alespoň rozběhne, ale způsobuje to ty potíže, upadává nějaký kový panýlek (chladič), pod kterým je napsáno "VIA KT266A Chip". Ale když jsem to zkoušel rozběhnout, tak jsem ho tlačil na ten čip. Omlouvám se, uplně jsem na to kvůli tomu procesoru zapomněl.

To treba prichytit tak ako to bolo prichytene povodne. Bez toho sa to bude prehrievat.
Inac ak mas chladic procesora len na 3uchytkach to je tiez zle a skontroloval by som CPU ze ci si na CPU neulomil roh chipu ak to ma holy chip (neviem ako presne vyzera tvoj CPU), to by si mohol potom CPU zahodit.

plus vsetko to co som pisal vyssie. Ak to nevies rozbehat odnes to niekde kde maju nahradne komponenty aby zistili co je zle a rozbehali to, zadarmo to ale nebude, hlavne ak budu menit nejaky vadny komponent... Prip. bude treba novy chladic CPU ak ho mas zlomeny apod, mozes poprosit niekde kde predavaju/skladaju PC nech sa na to pozru ze co do toho potrebujes kupit nech to funguje..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru