Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pc zapíná-vypíná

EaseUS Todo Backup je free backupper, robí Image oddielu pod Linuxom, aby nedošlo k narušeniu integrity dát v prípade zálohy live, za behu spusteného OS.

Taktiež je možné v Tools - EnablePerOS vyrobiť priamo na pevnom disku dualboot s výberom po reštarte mašiny (W10 + EaseUS Todo), teda nemusíš extra špekulovať s výrobou externého nosiča na cd/fleške v prípade obnovy systému niečo hľadať a cpať do mechaniky či usb-portov.

Osobne mám skomprivoanú zálohu uloženú na duhom logickom oddiele pevného disku, pripravenú vždy po ruke. Kópiu zálohy mám tiež uloženú mimo, na bezpečnom externom úložisku ložiska hdd a detto aj na fleške, náhoda je blbec.

EaseUS Todo Backup Workstation (je síce platený), osobne používam roky po ukončení podpory Ghost, od Norton Symantec. Momentálne je to TOP No1 na trhu medzi backuppermi určený pre lamy, pre jeho jednoduchosť, natívne ovládanie.

--------------

Ešte ma pri stolnej mašine napadlo. Odpoj napájanie 230V, "vyskratuj" Bios Jumperom (plastová blbina vedľa CMOS) alebo vylupni pecku a spoj metalom kontakty pod peckou na dobu 60sec. Týmto sa nastaví Bios do výrobného. Zapoj mašinu do 230V/50Hz siete. Možno sa desina chytí. Lebo W10/8x vyžíva tzv. fastboot, rýchly štart, ktorý pozostáva z dvoch spánkov, Hiberfile a RAM. Odpojením zo siete a skrat Jumperom vedľa CMOS, by sa mali tieto dáta v RAM vymazať.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny