Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váš názor ohledně složení nového PC - vyčkání na novou generaci GPU?

Dobrý den, dnes jsem se od techniků ze servisu dozvěděl, že v mém stařičkém počítači definitivně odešla základní deska. Koupě náhradní by vyšla dráž než koupě moderní pro současnou generaci procesorů. Po konzultaci s technikem, mi je jasné že nechci investovat balík do starého železa a že v tuto chvílí je lepší přemýšlet o něčem novém(jedná se o herní PC). Chtěl bych poprosit, zda by jste mohli prohlédnout přiložený seznam, jestli by něco takového mohlo být, a navrhli který zdroj a základní deska by byla vhodná - operační systém bude W10 Home. A ted ke grafice - myslíte že má cenu investovat do současné generace gpu nebo počkat na vydání nové? Šuškanda je že by to mohlo být někdy tento rok že? V případě že bych čekal mohl bych použít ze starého PC GTX 750ti(pokud/jestli by pasovala?), vím že by ta grafika držela celý PC zpátky ale čekání by mi až tak moc nevadilo. Stejně většinou hraji moby a na to 750 stačila + díky starému PC jsem zvyklý kupovat si většinu nových her na konzoli. Předem děkuji za Vaše názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ten základ bych viděl takto s možností přetaktu, bez OS Win, krabice, dedikované g.karty a mechaniky…
M-Pol 03.04.2018 19:08
M-Pol
Děkuji za návrh, musím ale říci že by mě zajímal i Váš názor ohledně mé situace s grafickou kartou.…
rollo 04.04.2018 21:13
rollo
Při současném bordelu/stavu g.karet v kvelbech jejich přepálených cenách, není vůbec jisté kdy budou…
M-Pol 04.04.2018 22:18
M-Pol
A doporučil by jste mi nějakou značku 1060tek?
rollo 05.04.2018 16:22
rollo
MSI. poslední
M-Pol 05.04.2018 16:27
M-Pol

Děkuji za návrh, musím ale říci že by mě zajímal i Váš názor ohledně mé situace s grafickou kartou. Myslíte že bych měl počkat na novou generaci s bottleneck 750ti, nebo by jste doporučil investovat do nynější generace?

Při současném bordelu/stavu g.karet v kvelbech jejich přepálených cenách, není vůbec jisté kdy budou nové typy k mání a o cenách se lze jen dohadovat.
Pokud máš/používáš monitor s rozlišením Full/HD tak bohatě stačí některá nV 1060 nebo AMD RX 580 na všechny současné hry = vyšší herní střed třída.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru