Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který monitor koupit? 27"

doproučuji nejdřív vyzkoušet ve skutečnosti zda bude kulatá obrazovka OK, přeci jen to je něco nového., záleží na náročnosti, a účelu, jak je důležitá přesnot barev a rozsah, jak se liší v response rate. doporučuji projít recenze ne tftcentral.co.uk a pcmonitors.info/reviews , v češtině jsou dobré pa pctuning /cnews, ale záleží, zda je monitor recenzován. Chceš nový nebo bazarový?
v lepší recenzích ty se monitorům podívají pod kapotu.
Podivuji se nad tím, že jde jen o FullHD, já za 5000 kupoval QHD 8bit IPS, 5 let starý. Tudíž si myslím, že buď MÁŠ NÁROK na lepší rozlišení nebo najdeš levněji.

Pokud monitory vypadají papírově stejně, je dobré to rozseknout podle stojánku, povrchu (liší se i polomatný, matný, dobré vyzkoušet individuálně), možnosti naklápění, ovládání, a kvalitě repráků(hraje li roli)

Co se týče značek , jde o pověsti, každá značka vyrábí low end i mainstream a každé zboží se může podělat. Zrovna philips bych řekl že není moc zvučná značka monitorů (ale samsung také donedávna vyráběl ledničky a pračky dnes nejlepší ssd,mobily)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny