Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký WIFI Klient?

Takto na dialku je to vestenie z gule. Minimalne na jednej strane (AP alebo klient) je treba mat v takomto pripade nieco, z coho vies vytiahnut data. Idealne nejaky Mikrotik. A potom z toho mozeme usudzovat, ze preco to ide priskokom.
Ak chces dobreho klienta tak ja pouzivam doma RB941, odkedy som vyhodil TP-Link 743 tak nezamrzol (predtym 3-4x do mesiaca restart klienta).
Ak je nejaky problem (ako napr pristup na db UBNT) tak si ho viem vyriesit (zmena klientskeho rezimu u mna).
A u miestnych ISP casto pracuju nimandi, naposledy som absolvoval vyzivny rozhovor s technikom miestneho velkeho operatora (>10k zakaznikov), ktori bol riesit poruchu netu a zakaznikovi(kamosovi) zdrbal znacku routra, ze RB941 je pofiderny router a nech si kupi nieco poriadne lebo on to nepozna. Odporucil TP-Link. Co dodat. Asi tam robi kratko, alebo sa dostal do prace po znamosti.
Paradoxne mal trosku pravdu, RB941 sa naozaj cyklicky restartovala (prvy pokazeny kus po 300 predanych kusov) a po vymene za inu 941 uz siel net v pohode.
Ozaj len dodam, ze RB941 som kamosovi menil za TP-Link 741 prave preto, ze sa stazoval, ze mu obcas blbne satelit (pripojeny na net cez wifi) a na 741 som nevedel nic na dialku zistit, kdezto u 941 som rychlo nasiel zdroj problemov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny