Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posouzení PC sestavy za 25.000 Kč

Děkuji za cenné rady. Mohlo by to vypadat nějak takto? https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76646A716E6C64774

Nemohu se rozhodnout pro DVD vypalovačku a u čtečky jsem původně zapomněl na rámeček, jinak by nevlezla do 5,25 pozice.

Co se týče chladiče, slyšel jsem, že ten přibalený k Intelu je hlučný. Proto jsem vzal SilentiumPC Fera, který je laciný a vychvalovaný.

Na základní desce jsou dva M.2 sloty, takže v budoucnu budu moct přikoupit ještě NVMe disk, pokud budu potřebovat.

Co se týče zdroje, tak nevím, u RMX se mi líbí, že je prý semipasivní a nehlučí. Ale netrvám na něm, je fakt, že je drahý.

Doplnil jsem monitor, je to počítač na práci (psaní textů ve wordu, excel apod.), ještě budu muset zajít někam do showroomu, jestli 4K monitor není na práci nevhodný. Chtěl jsem ho i kvůli těm filmům, ale vlastně na něm taky netrvám, abych si zase nekazil oči celodenním koukáním "do barevna".

Základní deska asi nemá DisplayPort, ověřil jsem na webu výrobce https://www.asus.com/cz/Motherboards/ROG-STRIX-B360-G-GAMING/specifications/. Nicméně si myslím, že desku jsem vybral správně, nemá skoro žádnou chybu (s drobnou vadou neexistence USB-C, ale to se dá přežít, žádné zařízení s kabelem na USB-C stejně aktuálně nevlastním).

Děkuji za radu, že pro DVI musím koupit speciální kabel, budu na to myslet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny