Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smazání vsech dat

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak je možné ze po restartu PC se mi smazali všechny data jako bych ho dal do továrního nastavení . Předem děkuji za odpovědi .

Předmět Autor Datum
Máš-li Windows 10, ten je schpný smazat data i sám na dálku na pokyn od Microsoftu bez uprozornění a…
Rádce11 20.04.2018 01:28
Rádce11
W10 rád opravdu nemám, ale to co schopnostech MS píšeš, je IMHO nesmysl. Ledaže by byl tazatel v hle…
L-Core 20.04.2018 07:17
L-Core
Takže sa ti vykonala nejaká veľká záplata novej verzie a edície systému bez tvojho vedomia? Nemožné…
Nuda 20.04.2018 06:00
Nuda
Takže to vidíš na práci Putinových snaživých hackerů? Skutečnost asi bude jiná. Chybu bych hledal bl…
IQ37 20.04.2018 08:28
IQ37
Nuda,bez těch kravin navíc by psát nešlo?Kdo to má furt číst,vnímat a myslet si něco o magorech?S tí…
Karel04 20.04.2018 06:27
Karel04
Trefa do černého! Snad to toho slavačiska srovná. Pro tazatele: Pokud je uživatel zodpovědný, tak p…
Trefa 20.04.2018 08:33
Trefa
Co znamená "všechny data" ? Z dotazu můžeme vyčíst, že po restartu PC běží. Která data chybí?
hynajs 20.04.2018 08:51
hynajs
třeba jsi přihlášený jen dočasným profilem - vinou poškození registrů po násilném vypnutí. příkaz:… poslední
lední brtník 20.04.2018 19:00
lední brtník

Máš-li Windows 10, ten je schpný smazat data i sám na dálku na pokyn od Microsoftu bez uprozornění ani souhlasu uživatele. Nemáš-li Windows 10, máš pravděpodobně nějakého vira. Zkus nástroje na obnovu smazaných dat a pak hned raději úplnou přeinstalaci včerně vytvoření nové tabulky oddílů a nových oddílů.

W10 rád opravdu nemám, ale to co schopnostech MS píšeš, je IMHO nesmysl. Ledaže by byl tazatel v hledáčku různých třípísmenkových agentur, pak bych takovouto činnost odjinud snad připustit mohl. Proč by to ale dělali, to mazání?

Kdyby na to došlo, aktualizované W7/8 jsou také prolezlé všelijakými utilitami a nastaveními.

Možná došlo k nějakému problému s profily; pokud jsou data v defaultním C:\Users, může to být teď důsledek. Já mívám data na jiném disku, s tímhle žádné zkušenosti nemám…

Takže sa ti vykonala nejaká veľká záplata novej verzie a edície systému bez tvojho vedomia?

Nemožné. Pri inovatívnom prechode na vyššiu verziu zostávajú dáta na systémovom oddiele zachované. Aj súkromné dáta so zložkami.

Je to iba zbožné prianie rusofilných, boľševikmi vypatlaných šenkových udavačov, lúzerov od r.1948 dodnes, nasmerovaných proti všetkému kapitalistickému, americkému, vykorisťovateľskému vzídené z mysle a z dielne vrahov z volstrídu, ich gniavniacej čižmy s dobyvateľskými zámermi krvilačnej šelmy rinčiacej zbraniami po celej zemeguli. Preto sme sa museli aj v ČSSR, ako dodnes mierumilovné KĽDR atómovými hlavicami a raketami brániť, aby sa po roku 1989 mafiáni komunisti s eštébákmi stali šikovnými, netrestateľnými veľkozlodejmi v oblasti kapitalistického, amerického veľkopodnikania. Kto iný si takúto poctu zaslúži, jedine boľševickí parachanti kvasení KGB v Moskve "trhovým hospodárstvom", dokonca sú dodnes dosadení vo vysokých štátnych funkciách či medzi justičnou talármafiou. Pravda, vypatlaný národ ich miluje, "zlatí komunisti", ktorí si vraždili vlastných občanov na hraniciach, likvidovali vlastných do komunistických kriminálov, ako vnútorných nepriateľov režimu.

Trefa do černého! Snad to toho slavačiska srovná.

Pro tazatele: Pokud je uživatel zodpovědný, tak průběžně zálohuje jak uživatelská data, tak operační systém. Proto je jasnou volbou obnovení ze zálohy. Je to nejrychlejší, bez nutnosti cokoli řešit, včetně neznámých příčin zvláštního dění.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru